Κλειστός από την Τετάρτη ο χώρος στάθμευσης στο μόλο Λεμεσού

Κλειστός από την Τετάρτη ο χώρος στάθμευσης στο μόλο Λεμεσού

Κλειστός για μια εβδομάδα θα είναι από αύριο, Τετάρτη ο χώρος στάθμευσης της οδού Σπύρου Αραούζου (Μόλος 1), ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού.

 
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού πληροφορεί τους δημότες και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες του συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης στην επίχωση,  ότι  από αύριο Τετάρτη, μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου, θα παραμείνει κλειστός για εκτέλεση εργασιών.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν να σταθμεύσουν ή και να μετακινήσουν τα οχήματα τους σε άλλους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE