Κλειστός από την Τετάρτη ο χώρος στάθμευσης στο μόλο Λεμεσού

Κλειστός από την Τετάρτη ο χώρος στάθμευσης στο μόλο Λεμεσού

Κλειστός για μια εβδομάδα θα είναι από αύριο, Τετάρτη ο χώρος στάθμευσης της οδού Σπύρου Αραούζου (Μόλος 1), ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού.

 
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού πληροφορεί τους δημότες και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες του συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης στην επίχωση,  ότι  από αύριο Τετάρτη, μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου, θα παραμείνει κλειστός για εκτέλεση εργασιών.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν να σταθμεύσουν ή και να μετακινήσουν τα οχήματα τους σε άλλους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE