ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτης καταγγέλει το κόλπο με τα κρεβατάκια στην παραλία: Αφού επληρώσαν με - Θα πετάξω τις πετσέτες τους στις 11

Πολίτης καταγγέλει το κόλπο με τα κρεβατάκια στην παραλία: Αφού επληρώσαν με -  Θα πετάξω τις πετσέτες τους στις 11

Το καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση , ήλιος , θάλασσα.... και πετσέτα.

Μια πετσέτα μπορεί να σου λύσει τα χέρια, στην περίπτωση που όπως ισχυρίζεται μέλος του γκρουπ που "Πήγαμε και δεν μας άρεσε", δεν βρήκε δείγμα κρεβατάκι στις 9 το πρωι.

Οπως ισχυρίζεται ο πολίτης πήγε σε παραλία στον Πρωταρά στις 9 το πρωί και όλα τα κρεβατάκια ήταν κρατημένα με πετσέτες. Οπως ανέφερε μίλησε για αυτο με τον υπεύθυνο ο οποίος της είπε οτι έχει πληρωθεί για τα συγκεκριμένα κρεβατάκια και ότι για όσα ακόμα δεν έχει πληρωθεί η ώρα 11 θα τους αφαιρέσει τις πετσέτες.

Αυτούσια η ανάρτηση:

"Κατεβήκαμε περιχαρείς να βρούμε ξαπλώστρες στην παραλία του Πρωταρά στις 9 παρά (!) το πρωί χωρίς να γνωρίζουμε πως είχαμε ήδη αργήσει...

Προφήτες, προμηθείς, προνοητικοί (και όλα τα συναφή επίθετα που ξεκινούν με το πρόθημα -προ) συμπατριώτες και συνλουόμενοι είχαν προλάβει να αφήσουν τις πετσέτες τους στις ξαπλώστρες από τις 6:00, 6:30, το αργότερο 7:00 το πρωί -όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος του Δήμου- "μαλώνοντάς" μας που ήρθαμε αργοπορημένοι!

Τον ρωτάμε ευγενικά αν αυτό που γίνεται είναι σωστό, δεδομένου ότι έβλεπες παντού ΜΟΝΟ πετσέτες, για να πάρουμε την απάντησή " -ναι! Μα αφού επληρώσαν με. Μόνο από 6 κρεβατάκια δεν έχω εισπράξει, αλλά θα πετάξω τις πετσέτες τους στις 11. Έτσι λέει ο κανονισμός (!) Περάστε στις 11 που θα πετάξω πετσέτες και αν βρείτε καλώς".

Αναρτώ αυτό το ποστ, όχι για να κουνήσω το δάκτυλο στους εργαζομένους του Δήμου, που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους, απλώς το αφήνω εδώ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ. Σε αυτή την χώρα υπάρχουν πάντα δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που πάνε με τον σταυρό στο χέρι και αυτοί που πάνε με την πετσέτα στο χέρι. Εσύ επιλέγεις με ποια κατηγορία θα ομοιωθείς.  Εμείς πάντως κάναμε το πρωινό μας περπάτημα και φύγαμε προς άλλη κατεύθυνση! Καλό τριήμερο"

 

Και κάπου εδώ γεννιέται η απορία:

Είναι νόμιμο ή παράνομο να τοποθετεί κάποιος απο τις 6 το πρωί την πετσέτα στο κρεβατάκι , να πηγαίνει πίσω για ύπνο στο ξενοδοχείο του μέχρι τις 11-12, ώστε να μην μπορεί άλλος συμπολίτης να  βρει διαθέσιμο κρεβατάκι στις 9 όταν φθάνει στην παραλία;

Ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα προ-κρατησης με κρεβατάκια; 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top