ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άκυρο» από Αδάμου ελέω… ΑΚΕΛ- Η αιφνιδιαστική οπισθοχώρηση του τέως ΠτΒ

«Άκυρο» από Αδάμου ελέω… ΑΚΕΛ- Η αιφνιδιαστική οπισθοχώρηση του τέως ΠτΒ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο ανασχηματισμός, αφού ακόμη και τα… σιγουράκια του Προέδρου δεν αποδέχονται την πρόταση για υπουργοποίηση, ή ακόμη χειρότερα κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή.

Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει ο Αδάμος Αδάμου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, φέρεται να επικοινώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη και να του ανακοίνωσε την πρόθεση του να μην μετέχει στο νέο Κυβερνητικό σχήμα.

Παρότι θεωρείτο δεδομένη η Υπουργοποίηση του αφού αποδέχθηκε την αρχική πρόταση του Προέδρου, ο Αδάμος Αδάμου λέγεται πως δεν άντεξε τις πιέσεις από πλευράς ΑΚΕΛ και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στις 20 Ιουνίου, που στην ουσία καλούσε τον “παντοτινό της φίλο” να μην συμμετέχει “Σε μια κυβέρνηση που ψεύδεται ασύστολα , αποκρύβει προειδοποιήσεις της ΕΕ , γεγονότα, που θα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους προς χάριν πλουτισμού ημετέρων”.

Όπως και να χει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να αποφασίσει μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, για το πρόσωπο θα καθήσει στην "ηλεκτρική καρέκλα" του Υπουργού Υγείας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top