ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολαϊν αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολαϊν αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Μια φράση του δικηγόρου που εκπροσωπεί την οικογένεια της άτυχης Κάρολαϊν, της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, συγκλονίζει.


Στα δικαστήρια όπου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (22.06.2021) ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι ουσιαστικά στην δεύτερη κηδεία (σ.σ. στο μνημόσυνο όπου αστυνομικοί απομάκρυναν τον δολοφόνο) αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο και πόσο τραγικό είναι αυτό για μια μητέρα», τόνισε, συγκλονίζοντας, ο Θανάσης Χαρμάνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, επανέλαβε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να μεγαλώσει το παιδί στην Αλόννησο και θα παλέψει γι’ αυτό.

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν και για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση», είπε αρχικά και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της κορούλας της Κάρολάιν ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ότι το θέμα του παιδιού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

«Θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Καταρχήν θα πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη διότι στην Ελλάδα η ποινική ευθύνη είναι εξ’ ατομικευμένη και όπως μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Κάρολαϊν, με τους γονείς του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη για αυτό το παιδί από όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη και συμφερότερη λύση».

Ερωτηθείς αν η μητέρα του θύματος έχει την οικονομική κατάσταση να αναθρέψει το παιδί ο Θανάσης Χαρμάνης διευκρίνισε ότι η εντολέας του «υποστηρίζεται από κόσμο. Η οικονομική της κατάσταση είναι καλή και είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από μικρά παιδιά έντιμα στην Αλόννησο. Πιστεύω ότι η Αλόννησος είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδί μέχρι κάποια ηλικία. Από εκεί και πέρα θα αναθεωρήσουμε την οποιαδήποτε στάση».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top