Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στην Λάρνακα, από 22 μέχρι 27 Ιουνίου. 

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22/6/2021 έως 27/6/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας για το συμβόλαιο C12A. 
 
Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τα κατασκευαστικά έργα είναι Αγίου Γεωργίου Κοντού (μέρος), Κλειούς, Πατρίς Λουμούμπα, Δημητράκη Διανέλλου (από τη συμβολή της Νικολάου Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τέρρα Σάντα), Σιττικά Χανούμ (μέρος). 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.