Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στην Λάρνακα, από 22 μέχρι 27 Ιουνίου. 

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22/6/2021 έως 27/6/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας για το συμβόλαιο C12A. 
 
Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τα κατασκευαστικά έργα είναι Αγίου Γεωργίου Κοντού (μέρος), Κλειούς, Πατρίς Λουμούμπα, Δημητράκη Διανέλλου (από τη συμβολή της Νικολάου Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τέρρα Σάντα), Σιττικά Χανούμ (μέρος). 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE