Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων ΣΑΛ στην Λάρνακα

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι λόγω κατασκευαστικών έργων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων στην Λάρνακα, από 22 μέχρι 27 Ιουνίου. 

Σε ανακοίνωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22/6/2021 έως 27/6/2021 θα διεξάγονται κατασκευαστικά έργα στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας για το συμβόλαιο C12A. 
 
Οι δρόμοι που επηρεάζονται από τα κατασκευαστικά έργα είναι Αγίου Γεωργίου Κοντού (μέρος), Κλειούς, Πατρίς Λουμούμπα, Δημητράκη Διανέλλου (από τη συμβολή της Νικολάου Καταλάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τέρρα Σάντα), Σιττικά Χανούμ (μέρος). 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE