Νεαρή γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της μετά από τροχαίο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Νεαρή γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της μετά από τροχαίο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στον απεγκλωβισμό γυναίκας προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Δευτέρας, μετά από τροχαία σύγκρουση στην λεωφόρο Πρωταρά. 


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 21:51 χθες βράδυ δυο οχήματα συγκρούστηκαν στην λεωφόρο Πρωταρά, στην περιοχή Καβο Γκρέκο. Χρειάστηκε η παρέμβαση  της πυροσβεστικής υπηρεσιας για απεγκλωβισμό νεαρής γυναίκας η οποία εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος. 
 
Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα διάσωσης και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προχώρησαν σε αφαίρεση της οροφής του οχήματος για απεγκλωβισμό της γυναίκας.
 
Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικο Νοσοκομειο Αμμοχωστου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE