Έξι χρόνια φυλάκιση για την ληστεία στην υπεραγορά «Στέλιος»

Έξι χρόνια φυλάκιση για την ληστεία στην υπεραγορά «Στέλιος»

Σε 6 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας δύο Ελληνοπόντιοι για την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της 30ης Μαρτίου στην υπεραγορά «Στέλιος», στα Λειβάδια.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Λεωνίδη, 31 χρόνων, και τον Δημήτρη Γαβριηλίδη, 30 χρόνων, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι μετά από δική τους παραδοχή στο δικαστήριο.

Ο Λεωνίδης ήταν το άτομο που επιτέθηκε και κτύπησε με λοστό Βούλγαρο υπάλληλο της υπεραγοράς, αποσπώντας του χρηματικό ποσό 2750 ευρώ, ενώ ο Γαβριηλίδης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος προσπάθησε να φυγαδέψει τον πρώτο. Και οι δύο τους, όμως, ανακόπηκαν από πολίτες, οι οποίοι αντελήφθησαν έγκαιρα τη ληστεία και καταδίωξαν τους δράστες.

Τα λεφτά που κλάπηκαν εντοπίστηκαν κι επιστράφηκαν στην υπεραγορά.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.