Η Αναστασία Ανθούση στο Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας

Η Αναστασία Ανθούση στο Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η τοποθέτηση της συντονίστριας του γραφείου του Υπουργού Υγείας, στο τιμόνι του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Φαίνεται πως το έργο της Αναστασίας Ανθούση έχει εκτιμηθεί από το Προεδρικό, ενώ κύκλοι προσκείμενοι στην Κυβέρνηση, υποστηρίζουν ότι το όνομα της μπήκε στο “κάδρο” των υποψηφίων, μετά από θερμές συστάσεις του Θεοδόση Τσιόλα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμνουλίου την Τετάρτη, μετά από σεναριολογία πολλών ημερών.

Το μόνο σίγουρο είναι ο ΠτΔ “πήρε το μήνυμα” από τις Βουλευτικές Εκλογές και θα αυξήσει τον αριθμό των γυναικών, στο νέο Υπουργικό Σύμβουλιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE