ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Συγκλονίζει ιερέας από τη Θεσσαλονίκη: Το παιδάκι μου έφυγε για τους ουρανούς εξαιτίας ιατρικού λάθους

Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης καταγγέλλει ότι ο γιατρός τοποθέτησε λάθος το γαστρικό δακτύλιο στο κοριτσάκι του με αποτέλασμα αυτό να πεθάνει

Συγκλονίζει το σπαρακτικό μήνυμα του ιερέα που καταγγέλλει ότι έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος. Ο πατήρ Βησσαρίων πάτερ Καντούνης πήγε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο διότι το κοριτσάκι ήταν παχύσαρκο.

Όμως, όπως καταγγέλλει ο ιερέας, ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λάθος και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή όπως αντιβίωση, κατέληξε.

Ο ιερέας δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο καλεί τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να είναι ευγενικά με τα παχύσαρκα παιδιά. Συγχρόνως αναφέρει ότι ο γιατρός σκότωσε το παιδί του.

Πηγή: thestival

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top