ΚΥΠΡΟΣ: Κουκουλοφόροι έβαλαν 'μπουρλότο' σε φορτηγό - Κλειδί το κλειστό κύκλωμα

ΚΥΠΡΟΣ: Κουκουλοφόροι έβαλαν 'μπουρλότο' σε φορτηγό - Κλειδί το κλειστό κύκλωμα

Υπόθεση εμπρησμού φορτηγού οχήματος χτες το βράδυ, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χτες στις 22:40 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από διευθυντή εταιρείας που ασχολείται με την εμφιάλωση νερού ότι ξέσπασε πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα της εταιρείας του που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο στην Ακουρσό. 

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία.  Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης οι κινήσεις των δραστών οι οποίοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, εισήλθαν το χώρο, περιέλουσαν το αυτοκίνητο με εύφλεκτη ύλη και του βάλανε φωτιά.

Η αξία του κατεστραμμένου φορτηγού οχήματος ανέρχεται στις 9 χιλ. ευρώ. 

Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχουν ύποπτοι. Η σκηνή αποκλείστηκε και η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου και τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE