H νέα swimwear Tommy Hilfiger συλλογή θα δώσει στιλ στις καλοκαιρινές βουτιές σου

H νέα swimwear Tommy Hilfiger συλλογή θα δώσει στιλ στις καλοκαιρινές βουτιές σου

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και βουτιές! Όποτε ένα είναι το απαραίτητο fashion item της σεζόν, το μαγιό.

Γι᾽ αυτό και η νέα swimwear κολεξιόν του Tommy Hilfiger, περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά μαγιό ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου. Από απλά μονόχρωμα μαγιό σε σκούρα ή ζωηρά χρώματα σε διαφορά μήκη μέχρι παιχνιδιάρικα μαγιό με έντονα prints.

Πιο κάτω επιλέξαμε μερικά από τα πιο fashionable μαγιό που μπορεί να ταιριάξουν στο δικό σου στιλ.

Μίνιμαλ
Αν δεν ταιριάζουν στο στιλ σου τα πιο ιδιαίτερα μαγιό με prints , η swimwear συλλογή του Tommy Hilfiger περιλαμβάνει λιτά μαγιό σε μια παλέτα που περιλαμβάνει το λευκό, το κόκκινο και το γαλάζιο. Κι είναι δίχως αμφιβολία η πιο ασφαλής στιλιστική επιλογή.


Shorts Μαγιό
Τα shorts style μαγιό της νέας συλλογής δύσκολα θα μπορείς να τα διαχωρίσεις από τα sporty σορτσάκια σου κι αυτό σημαίνει πως εύκολα μπορείς να βρεθείς από την παραλία στο beach bar με το κοκτέιλ στο χέρι. Με μήκος πάνω από τον μηρό αν και κλασσικά είναι ιδιαίτερα trendy και σέξι.

 

Printed Μαγιό
Αν θες να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου στην παραλία και να τολμήσεις λίγο παραπάνω, τότε επέλεξε ένα μαγιό με παιχνιδιάρικα, έντονα prints. Στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger, θα βρεις άκρως καλοκαιρινά μαγιό με prints.

 

Logomania
Η νοσταλγία των σχεδιαστών επανάφερε 90᾽ς τάση που θέλει τα logo να πρωταγωνιστούν στα looks μας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υιοθετήσει την τάση, από το να επιλέξεις ένα logoed μαγιό.

 

 

Η συλλογή swimwear Tommy Hilfiger/Καλοκαίρι 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE