Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε πάνω στη στεναχώρια της να μοιραστεί με τους οικείους της η μητέρα της άτυχης κοπέλας Σούζαν, ο 32χρονος πιλότος την ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα την αποχαιρετούσε καθώς δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο νησί. Όπως ανέφερε η γυναίκα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την Αλόνησσο, προκειμένου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο, που είχε συλληφθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. Κατά τον αποχωρισμό τους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την πήρε στην αγκαλιά του συγκινημένος.
Ο 32χρονος πιλότος είχε μεταβεί στην Αλόνησσο από χθες Τετάρτη, ώστε να είναι παρών στο σαρανταήμερο μνημόσυνο που θα γινόταν σήμερα στο μικρό εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη μνήμη της συζύγου του.
Μάλιστα πριν επισκεφτεί το νησί είχαν επικοινωνήσει μαζί του οι αστυνομικοί για να τον ενημερώσουν για τη μετάβαση του στη ΓΑΔΑ, ωστόσο εκείνος τους παρακάλεσε να περιμένουν μια μέρα ώστε να μη δώσει δικαιώματα απουσιάζοντας από την τελετή. Οι αστυνομικοί συμφώνησαν με αποτέλεσμα ο Μπάμπης να παραμείνει χωρίς όμως να πει σε κανέναν τίποτα για οτι είχε προηγηθεί.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις