ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλείδωσε» ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης- Ο Κυριάκος Κούσιος στη θέση της Γιολίτη

«Κλείδωσε» ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης- Ο Κυριάκος Κούσιος στη θέση της Γιολίτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και στο Κυβερνητικό «στρατόπεδο».

Μετά την -γεμάτη καρφιά- επιστολή παραίτησης της Έμιλυς Γιολίτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχίζει να συμπληρώνει το… παζλ του ανασχηματισμού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Themaonline, η παραίτηση της Υπουργού Δικαιοσύνης, φαίνεται πως διευκόλυνε τον ΠτΔ, αφού στα σχέδιά του ήταν να την απομακρύνει από το νέο Κυβερνητικό σχήμα. Δεν είναι τυχαία τα όσα ανέφερε η κυρία Γιολίτη από τη συνομιλία που είχε μαζί του.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη μου μεταφέρατε πως η παρουσία μου στο υπουργικό σχήμα πλήττει την εικόνα της κυβέρνησης αλλά και την δική σας. Πως πληρώνετε πολιτικό κόστος της δίκης μου παρουσίας στο Υπουργικό Συμβούλιο ένεκα της σχέσης μου με τον στενό οικογενειακό σας περίγυρο και των όσων κατά καιρούς δημοσιεύτηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Επικρατέστερος για τη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης, όλα δείχνουν πως είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Ο κ. Κούσιος πέρασε με «άριστα» την αξιολόγηση του Νίκου Αναστασιάδη και θεωρείται από πολλούς ως απαραίτητος συνεργάτης του και αναπόσπαστο κομμάτι της Κυβέρνησης. Διαχειρίστηκε με μαεστρία όλες τις δύσκολες αποστολές που του έχουν ανατεθεί και διατηρεί άριστες σχέσεις, τόσο με τους υπόλοιπους Υπουργούς, όσο και με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top