Δύσκολες ώρες για τον Εφραίμ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες ώρες για τον Εφραίμ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Τον μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή του καθώς τις τελευταίες ώρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του δίνει ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, Εφραίμ.

Σημειώθηκε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του Εφραίμ ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορωνοϊό.

Ο 64χρονος ηγούμενος νοσηλεύεται από τα τέλη Μαΐου καθώς διαγνώστηκε θετικός με λοίμωξη covid-19. Στη συνέχεια, οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί όπερ και εγένετο στις 4 Ιουνίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αναπνευστική ανεπάρκεια που εμφάνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE