Εξαήμερη κράτηση για 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας και παράνομης παραμονής

Εξαήμερη κράτηση για 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας και παράνομης παραμονής

Υπό εξαήμερη  κράτηση τέθηκε 35χρονη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση που αφορά αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας και της παραβίασης των αδικημάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 20:00, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν για έλεγχο για την τήρηση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου σε κατάστημα στο Μall. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε γυναίκα η οποία έφερε μάσκα στο πρόσωπο αλλά δεν κάλυπτε ούτε τη μύτη, ούτε το στόμα της.

Σε έλεγχο των στοιχείων της, παρουσίασε μια ελληνική ταυτότητα στο όνομα της, στην οποία καταγράφονταν η ηλικία της 35 ετών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE