ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε να στηρίξουμε τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία του τόπου - BINTEO

Αβέρωφ: Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε να στηρίξουμε τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία του τόπου - BINTEO

Τη βιοτεχνική περιοχή Αγίου Θεοδώρου και το εργοστάσιο αλουμινίων Ποιηταρίδη επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. Η κ. Γεωργία Ποιηταρίδου εκ μέρους του εργοστασίου, υποδεχόμενη τον κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Αβέρωφ στη βιοτεχνική περιοχή Αγίου Θεοδώρου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διαθέσατε τον χρόνο σας για να μας επισκεφθείτε. Εδώ είναι μια βιοτεχνική στην ύπαιθρο με ιδιαιτερότητες. Έχουμε πέντε βιοτεχνίες,  είναι δύο με κατασκευές αλουμινίων, έχουμε μεταλλικούς, εργοστάσιο μαρμάρων, είναι τηγανέλαια και επεξεργασία δερμάτων. Εργοδοτείται αρκετός κόσμος και σίγουρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την περιοχή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε εδώ για να δείτε και κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας. Βασικά θέλουμε να επισπευστεί ο δρόμος μας γιατί χρησιμοποιείται καθημερινά από τα φορτηγά, από τον κόσμο και χρειάζεται μια νέα επίστρωση».

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Είναι με χαρά που βρίσκομαι σήμερα στην Βιοτεχνική περιοχή Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας. Είμαι εδώ να ακούσω τα προβλήματα αλλά και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί στην πρώτη βιοτεχνία που έχω επισκεφθεί, συνάντησα τη Γεωργία και τον Γρηγόρη μαζί με τα τέσσερα τους παιδιά, τον μικρότερο 15 ετών που έκλεισε το σχολείο του χθες και είναι εδώ ως μια οικογένεια να βοηθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Επιπρόσθετα, χαιρέτισα τον κάθε εργαζόμενο, όλοι τόπακες από τη γύρω περιοχή.

Χαίρομαι αυτή την Κύπρο, χαίρομαι τους ανθρώπους που παίρνουν ρίσκα και κάνουν τη δική τους επιχείρηση και χαίρομαι πολύ ιδιαίτερα όταν τα παιδιά ακολουθούν τους γονείς και βοηθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε να στηρίξουμε τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία του τόπου. Είναι προστιθέμενη αξία και μέσα από το Σχέδιο Ανάκαμψης θα δοθούν ευκαιρίες για αναβάθμιση των βιοτεχνιών και των βιομηχανιών του τόπου μας».

Ο Κοινοτάρχης Αγίου Θεοδώρου κ. Ιάκωβος Στεφάνου δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κοινότητα μας για να δει και να ακούσει τα θέματα, τα αιτήματα και τα προβλήματα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία για εμάς είναι ότι η επίσκεψη αυτή γίνεται μετεκλογικά που θα μπορούσε πολύ εύκολα να μην το κάνει κι’ αυτό αποτελεί για εμάς επιστέγασμα το ότι θα ακούσει και θα προσπαθήσει να βοηθήσει στα οποιαδήποτε αιτήματα μας».

 

 

Ερωτηθείς για τα προβλήματα αντιμετωπίζει ο  Άγιος Θεόδωρος, ο κ. Στεφάνου απάντησε:

 

«Έχουμε διάφορα θέματα εδώ στη βιοτεχνική η οποία συνεχώς αναπτύσσεται έχουμε κάποια θέματα είτε με την αύξηση των ζωνών είτε με το οδικό δίκτυο και τις υπηρεσίες, τα οποία θα θέσουμε στον Πρόεδρο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top