ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοργισμός για τη μη ποινική δίωξη για τους φόνους του Μεταξά – «Ήταν κοινό μυστικό» αναφέρει η Κουκουμά - ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργισμός για τη μη ποινική δίωξη για τους φόνους του Μεταξά – «Ήταν κοινό μυστικό» αναφέρει η Κουκουμά -  ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτυρία πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας για την απόφαση να μην υπάρξουν ποινικές διώξεις εναντίον των 15 αστυνομικών για την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα στην διαμαρτυρία βρίσκονται η γυναικεία οργάνωση ΠΟΓΟ, ενώ το παρόν τους έδωσαν ο Άντρος Κυπριανού και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της γυναικείας οργάνωσης ανάφερε ότι η κατάληξη της απόφασης της Νομικής Υπηρεσίας είναι χάδι με οφθαλμοφανή αμέλεια, ενώ δεν έκαναν όσα πρόσταζε το καθήκον τους.

Συνέχισε καταγγέλλοντας ότι η απόφαση ήταν κοινό μυστικό των τελευταίων μηνών και λόγω προεκλογικής εκστρατείας δεν δημοσιεύθηκε για να μην ξεσπάσει επίσημα το ζήτημα πριν τις βουλευτικές εκλογές και την εκλογή της Προέδρου της Βουλής.

Η κα. Κουκουμά τόνισε ότι η Δικαιοσύνη στην Κύπρο είναι ακόμη ένα θεσμικό κομμάτι που χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top