Ταβέρνα το ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ στον Πρωταρά (Κάβο Γκρέκο)

Ταβέρνα το ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ στον Πρωταρά (Κάβο Γκρέκο)

Με την μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που μας χαρακτηρίζει καθώς και τις προσιτές τιμές μας, η ταβέρνα το Ελληνάδικο, στο Πρωταρά επιστρέφει και πάλι ως ο προορισμός για τα πιο λαχταριστά γεύματα..

Ποικιλία φαγητών για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας ή της ευρωπαϊκής. Με ότι διαθέτει η κυπριακή κουζίνα με πρωταγωνιστές το παραδοσιακό κλέφτικο και τη σούβλα στα κάρβουνα.


Ακόμα απολαύστε τους κρεατομεζέδες μας ή ψαρομεζέδες ή φρέσκο ψάρι και συνοδεύσετε τα με παγωμένη μπύρα, ούζο ή κρασί.
Η νησιώτικη διακόσμηση και η φιλική ατμόσφαιρα μαζί με τις προσιτές τιμές θα σας ενθουσιάσει ευχάριστα.

Για κρατήσεις στο 23833427 βρείτε μας στο facebook Ellinadiko Taverna

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE