Έκλεψαν διπλοκάμπινο στην Πάφο - Περιγραφή για εντοπισμό του

Έκλεψαν διπλοκάμπινο στην Πάφο - Περιγραφή για εντοπισμό του

Υπόθεση κλοπής οχήματος αξίας 4 χιλιάδων ευρώ διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 14- 15 Ιουνίου του 2021 κλάπηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί και το οποίο ανήκει στον πατέρα του.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Το όχημα είναι τύπου διπλοκάμπινου, χρώματος πράσινου με αριθμούς εγγραφής ΗΚΜ 287 .

H Αστυνομία απευθύνει έκκληση στο κοινό να διαβιβάσει οποιαδήποτε πληροφορία έχει σχετικά με την κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE