Νεαρός έκλεψε πορτοφόλι και πήγε για ψώνια στην Λεμεσό - Εντοπίστηκε από τις Αρχές

Νεαρός έκλεψε πορτοφόλι και πήγε για ψώνια στην Λεμεσό - Εντοπίστηκε από τις Αρχές

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη 16 Ιουνίου βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 19 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής.

Ο 19χρονος σε διάφορες περιπτώσεις, φαίνεται να εξασφάλισε υλικά αγαθά, με τη χρήση πιστωτικών καρτών, οι οποίες είχαν κλαπεί από αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Η καταγγελία για την κλοπή των πιστωτικών καρτών έγινε χθες από κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι του (βρισκόταν εντός του αυτοκινήτού του), το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα, καθώς επίσης και έξι πιστωτικές κάρτες.

Μέσα από τη διερεύνηση της καταγγελίας, εξασφαλίστηκε ένταλμα εναντίον του 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε το κλοπιμαίο πορτοφόλι, καθώς επίσης και οι πιστωτικές κάρτες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE