Νεαρός έκλεψε πορτοφόλι και πήγε για ψώνια στην Λεμεσό - Εντοπίστηκε από τις Αρχές

Νεαρός έκλεψε πορτοφόλι και πήγε για ψώνια στην Λεμεσό - Εντοπίστηκε από τις Αρχές

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη 16 Ιουνίου βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 19 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής.

Ο 19χρονος σε διάφορες περιπτώσεις, φαίνεται να εξασφάλισε υλικά αγαθά, με τη χρήση πιστωτικών καρτών, οι οποίες είχαν κλαπεί από αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Η καταγγελία για την κλοπή των πιστωτικών καρτών έγινε χθες από κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι του (βρισκόταν εντός του αυτοκινήτού του), το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα, καθώς επίσης και έξι πιστωτικές κάρτες.

Μέσα από τη διερεύνηση της καταγγελίας, εξασφαλίστηκε ένταλμα εναντίον του 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε το κλοπιμαίο πορτοφόλι, καθώς επίσης και οι πιστωτικές κάρτες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE