ΚΥΠΡΟΣ

Έρχονται καλοκαιρινές βροχές - Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα

Έρχονται καλοκαιρινές βροχές - Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια. Μεμονωμένη, κυρίως ελαφρά βροχή, δεν αποκλείεται στα βόρεια παράλια νωρίς το πρωί καθώς και τοπικά στο εσωτερικό τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, νωρίς το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί μετά το μεσημέρι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν κυρίως μετά τα μεσάνυκτα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top