Το εντυπωσιακό χρυσό γιοτ που έριξε άγκυρα στη Μύκονο. Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ανά εβδομάδα - BΙΝΤΕΟ

Το εντυπωσιακό χρυσό γιοτ που έριξε άγκυρα στη Μύκονο. Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ανά εβδομάδα - BΙΝΤΕΟ

Το εντυπωσιακό χρυσό γιοτ που έριξε άγκυρα στη Μύκονο – Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ανά εβδομάδα

Άφωνοι έμειναν κάτοικοι και τουρίστες βλέποντας το σούπερ γιοτ Khalilah που βρίσκεται στην Μύκονο και ξεχωρίζει για το χρυσάφι χρώμα και τον φουτουριστικό σχεδιασμό του.


Η πολυτελής θαλαμηγός με το που έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς έγινε αντικείμενο συζήτησης, με τους περισσότερους να το απαθανατίζουν με την φωτογραφική τους μηχανή και να το τραβούν βίντεο με το κινητό τους.

Το εντυπωσιακό σκάφος ναυπηγήθηκε το 2015 στην Αμερική, έχει μήκος 49 μέτρα και πλάτος 11 μέτρα, ενώ η συνήθης ταχύτητά του είναι 20 κόμβοι. Μπορεί να φιλοξενήσει 11 επιβάτες σε πέντε σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 9 άτομα του πληρώματος.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι τυχεροί που κάνουν κρουαζιέρα με το Khalilah, αλλά σίγουρα έχουν γερό πορτοφόλι αφού το σούπερ γιοτ ενοικιάζεται από 255.000 έως 265.000 ευρώ την εβδομάδα.

 

Πηγή: mykonoslive

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE