Ένα τόνο ντομάτες από τα κατεχόμενα κατάσχεσε η Αστυνομια - Έρευνες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Ένα τόνο ντομάτες από τα κατεχόμενα κατάσχεσε η Αστυνομια - Έρευνες σε Λάρνακα και Λευκωσία

Πέραν του ενός τόνου από ντομάτες (1,096 κιλά), εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα, μετά από έρευνα που έγινε σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας.


Οι ντομάτες φαίνεται να έχουν προέλευση τις κατεχόμενες περιοχές και εντοπίστηκαν μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου.


Πέρα του εντοπισμού της πιο πάνω ποσότητας, έρευνες έγιναν σε διάφορες άλλες οικίες και υποστατικά στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.


Η πιο πάνω ποσότητα ντοματών κατασχέθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE