Είπε όχι στον ΠτΔ ο Νίκολας: Το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να συμμετέχει σε Κυβέρνηση με την οποία έχει σημαντικές πολιτικές διαφορές

Είπε όχι στον ΠτΔ ο Νίκολας: Το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να συμμετέχει σε Κυβέρνηση με την οποία έχει σημαντικές πολιτικές διαφορές

Το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μια Κυβέρνηση με την οποία έχει σημαντικές πολιτικές διαφορές, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την πάταξη της διαφθοράς, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδοπουλος, μετά την πρωινή συνάντησή του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.


Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε, παράλληλα, πως "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συμβάλουμε εποικοδομητικά για να προωθήσουμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις στη Βουλή", σημειώνοντας πως "αναμένουμε και από την Κυβέρνηση να δείξει την ίδια εποικοδομητική διάθεση".

"Άκουσα με προσοχή τα όσα σήμερα ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα μεταφέρω αυτά που μου έχει πει στα συλλογικά όργανα του κόμματός μας", είπε ο κ. Παπαδόπουλος εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

"Αυτό που ξεκαθαρίσαμε σήμερα ως ΔΗΚΟ είναι ότι δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σε μια Κυβέρνηση με την οποία έχουμε σημαντικές πολιτικές διαφορές, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την πάταξη της διαφθοράς", πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE