Θετική και παραγωγική η συνάντηση με Ερντογάν, δήλωσε ο Μπάιντεν

Θετική και παραγωγική η συνάντηση με Ερντογάν, δήλωσε ο Μπάιντεν

Θετική και παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας,  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφος, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε πως το μεγαλύτερο μέρος της συνομιλίας με τον Τούρκο ομόλογό του ήταν κατ’ ιδίαν.
 
«Είχαμε λεπτομερείς συνομιλίες για το πώς θα προχωρήσουμε σε έναν αριθμό θεμάτων. Οι δύο χώρες μας έχουν  μεγάλες ατζέντες. Οι ομάδες μας θα συνεχίσουν τις συνομιλίες μας και είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε πραγματική πρόοδο Τουρκία και ΗΠΑ», πρόσθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE