ΚΥΠΡΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ο Αντρέας Θεοφάνους

ΚΥΠΡΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ο Αντρέας Θεοφάνους

Έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Θεοφάνους, 81 ετών από το Ποτάμι

Γύρω στις 3 χθες το απόγευμα, ενώ ο Αντρέας Θεοφάνους, 81 ετών από το Ποτάμι, έχοντας ως συνοδηγό 78χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Βυζακιάς – Ποταμίου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, στάθμευσε το όχημα του και κατέβηκε από αυτό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα εμπρός και στην προσπάθεια του άτυχου Θεοφάνους να το ακινητοποιήσει, αυτό τον κτύπησε τραυματίζοντας τον σοβαρά. Η 78χρονη που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου, δεν τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια, ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ γύρω στις 10 χθες βράδυ, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας σε συνεργασία με την Τροχαία Μόρφου διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE