Δεν συνεργάστηκαν ποτέ και είναι και οι δύο Κύπριοι! Αποκαλύπτουν όμως τον λόγο που σταύρωσαν τα μουσικά τους μονοπάτια

Δεν συνεργάστηκαν ποτέ και είναι και οι δύο Κύπριοι! Αποκαλύπτουν όμως τον λόγο που σταύρωσαν τα μουσικά τους μονοπάτια

Θα περίμενε κανείς πως ως συντοπίτες, η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν μουσικά. Κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Ποιος είναι αλήθεια ο πραγματικός λόγος και τι αποκαλύπτει γι' αυτό ο γνωστός μουσικοσυνθέτης;

«Δεν έτυχε να συνεργαστούμε με την Άννα» λέει στο outnow και συνεχίζει: «Μια-δυο φορές πήγαμε να το προσπαθήσουμε, αλλά δεν έγινε. Μπορεί να γίνει στο μέλλον!

Η Άννα Βίσση είναι τόσο συνυφασμένη στα τραγούδια της, με το Νίκο Καρβέλα, που νομίζω είναι δύσκολο-όχι να εμπιστευθεί-αλλά να παραδοθεί σε κάποιον.

Γενικότερα μιλώντας, πιστεύω στη χημεία των ανθρώπων. Θα με δείτε με ανθρώπους που είχα καλύτερη χημεία, να συνεργάζομαι περισσότερο. Με τον Αντώνη, τη Νατάσσα, το Πασχάλη Τερζή και τη Μαρινέλλα».

Βίσση-Θεοφάνους: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ!
Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.