Χειροπέδες σε 32χρονο για καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικές ύλες

Χειροπέδες σε 32χρονο για καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικές ύλες

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 25/5/2021 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. στις 25/5/2021, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και κατέσβησαν φωτιά που προκλήθηκε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τύπου γκαζάκι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου, όπου είχε τοποθετηθεί.

Ο 32χρονος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE