Χειροπέδες σε 32χρονο για καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικές ύλες

Χειροπέδες σε 32χρονο για καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικές ύλες

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 25/5/2021 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. στις 25/5/2021, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και κατέσβησαν φωτιά που προκλήθηκε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τύπου γκαζάκι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου, όπου είχε τοποθετηθεί.

Ο 32χρονος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.