Στο 50% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ΟΣΙΚΑ

Στο 50% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ΟΣΙΚΑ

Στο 50% κυμάνθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως το προηγούμενο τριήμερο έγινε διακίνηση των Κυπρίων που αξιοποίησαν τα προγράμματα του Υφυπουργείου Τουρισμού. Είπε πως τα κέντρα αναψυχής είχαν μια κάλυψη του 50% από Κύπριους, σημείωσε όμως ότι μετά την Κυριακή η επισκεψιμότητα στις τουριστικές περιοχές παγκύπρια είναι πολύ χαμηλή. 

Ο κ. Θρασυβούλου ευχήθηκε όπως το Σχέδιο προχωρήσει, καλώντας παράλληλα το Υφυπουργείο Τουρισμού όπως εξαγγείλει και νέα σχέδια που να στηρίξουν και το φαγητό και όχι μόνο την διαμονή, ώστε να διακινούνται οι ντόπιοι και στα κέντρα αναψυχής. 

Αναφορικά με το τριήμερο του κατακλυσμού ο κ. Θρασυβούλου είπε πως και πάλι θα διακινηθεί ο κόσμος και αυτό εύχονται και οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής. Το μήνυμα που στέλνουμε στα μέλη του ΟΣΙΚΑ, πρόσθεσε, είναι «να κρατούν μικρό καλάθι» μέχρι να περάσει ο Ιούνιος, με τις λιγότερες δυνατόν ζημιές.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, ούτε εύκολα, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται από όλους, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE