BUSINESS NEWS

Η Gulf Air ξεκινά απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας

Η Gulf Air ξεκινά απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, θα εκτελεί απευθείας πτήσεις μεταξύ της Λάρνακας στην Κύπρο και της Αθήνας στην Ελλάδα από τις 18 Ιουνίου 2021.

Με τα νέα Airbus A320neo της αεροπορικής εταιρείας, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή. Η νέα προσθήκη θα προσφέρει στους κατοίκους της Κύπρου και της Ελλάδας την ευκαιρία να ζήσουν την αραβική φιλοξενία της Gulf Air μαζί με τα μπουτίκ προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο νέο στόλο, με βολικό πρόγραμμα και συχνότητες μετακίνησης μεταξύ των δύο πόλεων.

Τον περασμένο μήνα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις της θα εκτελούνται από 100% εμβολιασμένο πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων πιλότων και αεροσυνοδών. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε την εσωτερική καμπάνια εμβολιασμού για το πλήρωμα και το προσωπικό της πρώτης γραμμής από τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι περήφανη που είναι μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει σιγουριά σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς οποιονδήποτε προορισμό του αναπτυσσόμενου δικτύου της . Επιπλέον, πρόσφατα η Gulf Air ανακοίνωσε την προσφορά δωρεάν ταξιδιωτικής ασφάλειας COVID-19 σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υγείας και καραντίνας, στις απροσδόκητες συνθήκες διάγνωσης ή επαφής COVID-19 κατά τη διάρκεια των ταξιδιών των επιβατών.

Όλα τα εισιτήρια, σε πτήσεις Gulf Air για ταξίδια από τις 10 Μαΐου έως τις 10 Νοεμβρίου 2021 καλύπτονται αυτόματα με ασφάλιση COVID-19 χωρίς επιπλέον κόστος. Όλοι οι επιβάτες, σύμφωνα με το πρόσφατα ανακοινωθέν ασφαλιστήριο συμβόλαιο και στην ατυχή περίπτωση διάγνωσης με COVID-19 ενώ ταξιδεύουν στο εξωτερικό, θα καλυφθούν για έξοδα επαναπατρισμού, ιατρικά και νοσοκομειακά έξοδα στο εξωτερικό, καθώς και έξοδα διαμονής σε καραντίνα. Η κάλυψη ισχύει για πτήσεις της Gulf Air με αριθμούς εισιτηρίων Gulf Air που αγοράζονται μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας, του τηλεφωνικού κέντρου, των γραφείων πωλήσεων της Gulf Air ή των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά από τα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία στην Κύπρο και την Ελλάδα και από τα γραφεία αντιπροσώπευσης της Gulf Air.

H Orthodoxou Aviation είναι ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Gulf Air στην Κύπρο από το 2013.


Orthodoxou Aviation Ltd
+357 22 765 975
[email protected]

 

Gulf Air
+357 22 755 600
[email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top