ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από την ζωή 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από την ζωή 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Κυπριακή παροικία της Μελβούρνης ο θάνατος του 17χρονου Κύπριου, όπου δεν έγιναν ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με τον Νέο Κόσμο, πρόκειται για τον ταλαντούχο μαθητή του Brighton Grammar, James Τσίντος, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο την 1η Ιουνίου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του ερευνώνται από ιατροδικαστή.

«Είμαστε συγκλονισμένοι», είπε στο «Νέο Κόσμο» ο πατέρας του Χάρης Τσίντος.



«Η απίστευτη συμπαράσταση από τα μέλη της ελληνικής και της κυπριακής παροικίας καθώς και από το Brighton Grammar είναι παρηγοριά για μας και μας δίνει κουράγιο» λέει ο Χάρης Τσίντος.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του 17χρονου θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιουνίου στην Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE