ΒΙΝΤΕΟ: 17χρονη τα βάζει με αρκούδα για να σώσει τα σκυλιά της

ΒΙΝΤΕΟ: 17χρονη τα βάζει με αρκούδα για να σώσει τα σκυλιά της

Η 17χρονη Χέιλι Μορίνικο τα έβαλε με μία αρκούδα για να γλιτώσει τα σκυλιά της οικογένειας στην Καλιφόρνια.

Η έφηβη είπε ότι άκουσε τα σκυλιά τους να γαβγίζουν στην αυλή και είδε μια αρκούδα να περπατάει κατά μήκος του χαμηλού τοίχου με τα μικρά της.

Το βίντεο δείχνει ότι η αρκούδα σπρώχνει επανειλημμένα τον σκύλο, ενώ τρία άλλα κουτάβια γάβγιζαν. Η Χέιλι ανέλαβε δράση, σπρώχνοντας την αρκούδα από τον τοίχο και άρπαξε γρήγορα ένα από τα σκυλιά πριν τρέξει προς το σπίτι.


«Ειλικρινά, δεν είχα καταλάβει ότι ήταν αρκούδα έως ότου την έσπρωξα. Σκέφτηκα κάτι σαν "είναι ένα ζώο και παίρνει το παιδί μου" και έσπρωξα την αρκούδα», είπε η Χέιλι, ενώ η μητέρα της έπαθε σοκ όταν είδε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.

BEST OF TOTHEMAONLINE