Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα από την ΥΚΑΝ – Προσωποκρατήσεις

Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα από την ΥΚΑΝ – Προσωποκρατήσεις

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκαν σήμερα τα τρία πρόσωπα, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του 39χρονου και του 32χρονου, ενώ εναντίον της 31χρονης εξέδωσε διάταγμα κράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών.

Οι τρεις συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στη Λάρνακα, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κιλό κοκαΐνης, συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 38.5 γραμμαρίων, και μεγάλος αριθμός πυροτεχνημάτων

Το ένα κιλό κοκαΐνης εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος, το οποίο ανακόπηκε, σε δρόμο στην περιοχή Αραδίππου. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου και της 31χρονης, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν η ποσότητα κάνναβης 38.5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς και 19 συσκευασίες που περιείχαν αριθμό πυροτεχνημάτων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE