ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά το βράδυ έθεσε σε κινητοποίηση τους κατοίκους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά το βράδυ έθεσε σε κινητοποίηση τους κατοίκους

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι χθες βράδυ Σάββατο 12 Ιουνίου, 2021 και ώρα 21:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σε περιοχή εντός των ορίων της κοινότητας Μοναγρούλλι της επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 23:00, αφού έκαψε 1 εκτάριο με άγρια βλάστηση και ελαιόδενδρα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι άτομα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν δύο εθελοντές από την κοινότητα και δύο μέλη της Αστυνομίας Κύπρου.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Τέλος, παρακαλείται όποιος δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE