Νέα πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης η Α. Κανάρη

Νέα πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης η Α. Κανάρη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου Ευγόρας Παλληκαρίδης εκλέγεται πρόεδρος γυναίκα. Πρόκειται για την Άντρη Κανάρη, μέχρι πρότινος Γραμματέας του Συλλόγου.


Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ  η κ. Κανάρη ανέφερε πως το νέο Δ.Σ θα συνεχίσει το έργο του με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου και πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Βασικός στόχος, συνέχισε, είναι να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη σε Κύπρο και Ελλάδα και στον απανταχού ελληνισμό. 

Η κ. Κανάρη επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Θεοδοσίου για την άψογη συνεργασία που είχαν όσα χρόνια διετέλεσε η ίδια Γραμματέας του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Μαζί, συνέχισε, με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ καταφέραμε με ζήλο και επιμονή να φέρουμε εις πέρας πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Σύλλογος παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν .

Το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού́ Συλλόγου “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως: Πρόεδρος Άντρη Κανάρη, Αντιπρόεδρος Γιώργος Πίτρος, Γραμματέας Γεωργίνα Νικολάου, Βοηθός Γραμματέας Κωνσταντίνος Εξήντα, Ταμίας Αιμίλιος Χριστοδούλου, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Χρίστος Παυλίδης, Έφορος Σωματείου Θεμιστοκλής Δημοσθένους,Έφορος Τμημάτων Τούλα Παρασκευά, Έφορος Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων Μάρω Καλού, Έφορος Εκδηλώσεων Τούλα Νικολαΐδη, Έφορος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ηρακλής Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE