Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Στο Νοσοκομείο 33χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Στο Νοσοκομείο 33χρονος

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 33χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος 2 μέτρων, ενώ ασχολείτο με εργασίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τεχνικός στις 16:30 χθες στην Έμπα, ενώ ασχολείτο με την  τοποθέτηση μεταλλικών στηριγμάτων σε εξωτερική τοιχοποιία σε οικία, η αλουμινένια σκάλα στην οποία βρισκόταν υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος δύο μέτρων περίπου. 

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και ο 33χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό δεν εμφανίστηκαν εμφανείς κακώσεις εξωτερικές, αλλά κρατήθηκε για νοσηλεία .

Τα αίτια της πρόκλησης του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE