Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Στο Νοσοκομείο 33χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Στο Νοσοκομείο 33χρονος

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 33χρονος ο οποίος έπεσε από ύψος 2 μέτρων, ενώ ασχολείτο με εργασίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τεχνικός στις 16:30 χθες στην Έμπα, ενώ ασχολείτο με την  τοποθέτηση μεταλλικών στηριγμάτων σε εξωτερική τοιχοποιία σε οικία, η αλουμινένια σκάλα στην οποία βρισκόταν υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος δύο μέτρων περίπου. 

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και ο 33χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό δεν εμφανίστηκαν εμφανείς κακώσεις εξωτερικές, αλλά κρατήθηκε για νοσηλεία .

Τα αίτια της πρόκλησης του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE