Θλίψη στη Δρομολαξια: 'Έφυγε' από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό ο πατήρ Ιωάννης

Θλίψη στη Δρομολαξια: 'Έφυγε' από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό  ο πατήρ Ιωάννης

Ιεροδιάκονος που νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε σοβαρή κατάσταση το νέο θύμα του κορωνοϊού – Αγόρασε εξειδικευμένο μηχάνημα η Αρχιεπισκοπή για να σωθεί η ζωή του.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μόλις 30 ετών ιεροδιάκονου από την Επαρχία Λάρνακας.
Πρόκειται για τον πάτερ Ιωάννη, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα είχε παντρευτεί.
Η κατάσταση της υγείας του παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν σοβαρή και εδώ και καιρό νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την περίπτωση όπου με παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου αγοράστηκε εξιδεικευμένο μηχάνημα για να τον κρατήσει στην ζωή και να ξεπεράσει τον ιό αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς.

Σε ανάρτηση ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς αναφέρει,

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE