Πάστορας θεωρεί πως η έκλειψη ηλίου ήταν σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου - ΒΙΝΤΕΟ

Πάστορας θεωρεί πως η έκλειψη ηλίου ήταν σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου - ΒΙΝΤΕΟ

O Paul Begley βλέπει την πρόσφατη έκλειψη ηλίου ως σημάδι οτι έρχεται η μέρα της αποκάλυψης.

Κατα καιρούς και με διάφορες αφορμές, έχουν κάνει την εμφάνισή τους, διάφοροι τύποι που προβλέπουν το τέλος του κόσμου. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς όμως, ουδείς από αυτούς έχει μέσα, καθώς ο πλανήτης, έστω και υπό συνθήκες πανδημίας, συνεχίσει να... λειτουργεί.

Ο Paul Begley είναι ένας από αυτούς, με την πιο πρόσφατη πρόβλεψή του να είναι το περασμένο Δεκέμβριο, με αφορμή το γεγονός οτι ο Δίας και ο Κρόνος θα πλησίαζαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, μοιάζοντας με διπλό πλανήτη.

Αφού λοιπόν δεν το πέτυχε με αυτό το φαινόμενο, είπε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του με την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη, την οποία θεωρεί σημάδι οτι έρχεται η μέρα της Αποκάλυψης και το τέλος του κόσμου.

Ο Αμερικάνος Πάστορας, ο οποίος έχει την εβδομαδιαία εκπομπή «The Coming Apocalypse», αλλά και το δικό του κανάλι στο Youtube, σε ένα από τα τελευταία... ρεσιτάλ που έδωσε, κατάφερε να συνδυάσει την έκλειψη του ηλίου με κομμάτια της Βίβλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE