Ελλάδα: Δεν μας τα λέει καλά ο Υπουργός! Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι σύμβουλος σε εταιρεία Bitcoin της Σιγκαπούρης!

Ελλάδα: Δεν μας τα λέει καλά ο Υπουργός! Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι σύμβουλος σε εταιρεία Bitcoin της Σιγκαπούρης!

Ως σύμβουλος μιας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης Σιγκαπουριανής εταιρείας που λανσάρει τα περίφημα Βitcoins εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Αυτό καταδεικνύει e-mail που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ», στο οποίο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, με την επωνυμία Tembusu Systems, δηλώνει πως ο κ. Βαρουφάκης διατηρούσε τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015, δηλαδή σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και την υπουργοποίησή του, ρόλο συμβούλου στην Tembusu. 

Για του λόγου το αληθές, δε, ακόμα και σήμερα μπορεί να αναζητήσει κανείς τον κ. Βαρουφάκη στο επίσημο site της εταιρείας, στη διεύθυνση: http://www.tembusu.sg/. Θα βρει το προφίλ του ανάμεσα στα υπόλοιπα των στελεχών της εταιρείας και με εμφανή την ιδιότητά του ως συμβούλου!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.