Μιξ Ντίσκερουντ-Ομόνοια: Ένας ντελικάτος Αμερικανός από τη… Νορβηγία – Η ιστορική στιγμή με Βίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιξ Ντίσκερουντ-Ομόνοια: Ένας ντελικάτος Αμερικανός από τη… Νορβηγία – Η ιστορική στιγμή με Βίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Γεννημένος στο Όσλο της Νορβηγίας από Αμερικανή μητέρα και Νορβηγό πατέρα, ο Μίκελ (Μιξ) Ντίσκερουντ είναι το όνομα που παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Στα 30 του χρόνια με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, σε ομάδες όπως η Ρόσενμποργκ, Στάμπαεκ, Γκέτεμποργκ και η Νιου Γιορκ (κάτι σαν θυγατρική της Σίτι στις ΗΠΑ) ο Ντίσκερουντ έχει πλούσιες εμπειρίες από το ευρωπαϊκό κυρίως ποδόσφαιρο.

 
Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.