Κυπριακό και περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Δένδια

Κυπριακό και περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Δένδια

Το Κυπριακό, οι περιφερειακές εξελίξεις αλλά και ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, βρέθηκαν στο επίκεντρο της πρωινής συνάντησης που είχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, στην Αθήνα.


Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και ζητήματα που αφορούν τον συντονισμό των δύο χωρών. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σήμερα στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του Med7 που διεξάγεται στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.