Κυπριακό και περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Δένδια

Κυπριακό και περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Δένδια

Το Κυπριακό, οι περιφερειακές εξελίξεις αλλά και ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, βρέθηκαν στο επίκεντρο της πρωινής συνάντησης που είχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, στην Αθήνα.


Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και ζητήματα που αφορούν τον συντονισμό των δύο χωρών. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σήμερα στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του Med7 που διεξάγεται στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE