Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη - Ανήλικος πήγε σε περίπτερο στη Λεμεσό με πλαστά και τον κατάλαβαν

Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη - Ανήλικος πήγε σε περίπτερο στη Λεμεσό με πλαστά και τον κατάλαβαν

Με πλαστά χαρτονομίσματα πήγε σε περίπτερο στη Λεμεσό ανήλικος την Τετάρτη 10 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 Ιουνίου στις 11:30 το πρωί 17χρονος μετέβηκε σε περίπτερο στη Λεμεσό και αφού αγόρασε τρία τσιγάρα και ένα καφέ αξίας 1,75 ευρώ και πλήρωσε με ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και πήρε ρέστα το χρηματικό ποσό των 18,25.

Μετά που ανήλικος έφυγε από το περίπτερο ο παραπονούμενος διαπίστωσε ότι ήταν πλαστό. Μετά από μια ώρα περίπου, ο ανήλικος ξαναπήγε στο περίπτερο όπου ζήτησε να αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα και όταν πλήρωσε ξανά με πλαστό χαρτονόμισμα ο παραπονούμενος κάλεσε στην Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στη σκηνή και μετέφεραν τον ανήλιο στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και στην παρουσία των γονιών του αλλά και της δικηγόρου έλαβαν ανακριτική κατάθεση. Στην κατάθεση του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι δεν γνώρισε ότι ήταν πλαστά τα χαρτονομίσματα και του τα έδωσε 20χρονος.

Ακολούθως, έγινε έρευνα στην οικία του κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 20χρονου και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.