Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της η 18χρονη ελλείπουσα

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της η 18χρονη ελλείπουσα

Εντοπίστηκε σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, 18χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την οικία όπου διαμένει στη Λευκωσία, από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 05 Ιουνίου.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 18χρονης είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Τη 18χρονη εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε δρόμο στην περιοχή Λεμεσού. Αυτή είναι καλά στην υγεία της

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE