Πήγε να τους παραδώσει φαγητό και του επιτέθηκαν - Του έκλεψαν χρήματα και το κινητό

Πήγε να τους παραδώσει φαγητό και του επιτέθηκαν - Του έκλεψαν χρήματα και το κινητό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ, στη Λευκωσία, εναντίον διανομέα φαγητού, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 26χρονου διανομέα φαγητού, αμέσως μετά τα μεσάνυκτα, σε περιοχή της Λευκωσίας όπου είχε μεταβεί για παράδοση φαγητού, τον προσέγγισαν τρία άγνωστα του πρόσωπα για να παραλάβουν το φαγητό, ωστόσο ένας από αυτούς επιτέθηκε εναντίον του και απέσπασε από αυτόν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι τρεις ύποπτοι περιγράφονται ως, άντρας ηλικίας 25 ετών περίπου, ύψους 1.80μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, άντρας ηλικίας 22 ετών περίπου, ύψους 1.50μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, και άντρας ηλικίας 28 ετών περίπου, ύψους 1.60μ., εύσωμος, με μαύρα μαλλιά.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE