Δεύτερη μέρα με περισσότερα από 7.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δεύτερη μέρα με περισσότερα από 7.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

κόμα 7.393 κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το προηγούμενο 24ωρο.

Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα με περισσότερα από 7.000 κρούσματα, κάτι που είχε να συμβεί από το Φεβρουάριο και επιβεβαιώνει την αυξημένη διασπορά της ινδικής μετάλλαξης Delta.

Ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισης ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής ότι πλέον η μετάλλαξη Delta ευθύνεται για το 91% των νέων κρουσμάτων.

Ο αριθμός των ημερήσιων θανάτων, ωστόσο, συνεχίζει να μην έχει μεγάλη μεταβολή, φτάνοντας σήμερα τους επτά. Αυτό αποδίδεται στο ότι η ινδική μετάλλαξη προσβάλλει κατά κύριο λόγο ανεμβολίαστους νεαρότερους πολίτες που είναι κλινικά λιγότερο ευάλωτοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE