Δεύτερη μέρα με περισσότερα από 7.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δεύτερη μέρα με περισσότερα από 7.000 κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

κόμα 7.393 κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το προηγούμενο 24ωρο.

Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα με περισσότερα από 7.000 κρούσματα, κάτι που είχε να συμβεί από το Φεβρουάριο και επιβεβαιώνει την αυξημένη διασπορά της ινδικής μετάλλαξης Delta.

Ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισης ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής ότι πλέον η μετάλλαξη Delta ευθύνεται για το 91% των νέων κρουσμάτων.

Ο αριθμός των ημερήσιων θανάτων, ωστόσο, συνεχίζει να μην έχει μεγάλη μεταβολή, φτάνοντας σήμερα τους επτά. Αυτό αποδίδεται στο ότι η ινδική μετάλλαξη προσβάλλει κατά κύριο λόγο ανεμβολίαστους νεαρότερους πολίτες που είναι κλινικά λιγότερο ευάλωτοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE