Το συγχαρητήριο μήνυμα του ΠτΔ στην Αννίτα Δημητρίου

Το συγχαρητήριο μήνυμα του ΠτΔ στην Αννίτα Δημητρίου

Τα συγχαρητήρια του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης στην νέα πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

«Αγαπητή @AnnitaDemetriou καλή και δημιουργική θητεία. Ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής και με οδηγό την αγάπη σου για την Κύπρο, έχω τη βεβαιότητα ότι θα συντελέσεις καθοριστικά στον παραγωγικό κοινοβουλευτικό διάλογο. Καλή επιτυχία.», έγραψε στην ανάρτηση του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE