ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη λειτουργία τη Δευτέρα το υπό κατάληψη κτίριο από το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών

Σε πλήρη λειτουργία τη Δευτέρα το υπό κατάληψη κτίριο από το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών

Συνεχίζονται εντατικά οι ενέργειες του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών για μετακόμιση των γραφείων του στο γειτονικό κτίριο της πρώην ΣΠΕ Πολεμιδιών, το οποίο από την Τετάρτη τελεί υπό κατάληψη, μετά τα σοβαρά προβλήματα που εντοπίστηκαν στο μέχρι χθες Δημαρχείο και ως αντίδραση στην μη ικανοποίηση του αιτήματος για ακύρωση της απόφασης παραχώρησης του στο Δήμο Αμμοχώστου.

 
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, από το νέο του γραφείο, ο Δήμαρχος Νίκος Αναστασίου, δήλωσε ότι έχουν γίνει διαδικασίες και ήδη υπάρχει ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, κλιματισμός και διαδίκτυο στο κτίριο, στο οποίο από χθες το μεσημέρι φέρει στην πρόσοψη του την ονομασία «Δημαρχείο Κάτω Πολεμιδιών».
 
Οι εργαζόμενοι στο Δήμο, πρόσθεσε, συνεχίζουν τη μετακόμιση και αναμένεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα, το κτίριο θα λειτουργήσει για το κοινό. Σημείωσε δε πως, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε οποιαδήποτε αντίδραση στην ενέργεια των δημοτικών Αρχών.
 
Το κτίριο, με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, τον περασμένο Απρίλιο, παραχωρήθηκε στο Δήμο Αμμοχώστου, ωστόσο ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών αντέδρασε, καθώς εκκρεμεί από το 2019 αίτημα για μετατροπή του σε νέο Δημοτικό Μέγαρο και ζήτησε ακύρωση της απόφασης.
 
Ο Δήμος Κάτω Πολεμιών θεωρεί ότι δικαιωματικά το κτίριο του ανήκει, υπογραμμίζοντας ότι κτίστηκε και λειτούργησε, ως ΣΠΕ Πολεμιδιών, με τις οικονομίες και τους μόχθους της τοπικής κοινωνίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top