Μόνο ένας στους πέντε Βρετανούς εξετάζουν διακοπές σε «πορτοκαλί» χώρες

Μόνο ένας στους πέντε Βρετανούς εξετάζουν διακοπές σε «πορτοκαλί» χώρες

Μόνο ένας στους πέντε Βρετανούς εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι σε χώρες που υπάγονται αυτή τη στιγμή στην πορτοκαλί ταξιδιωτική λίστα του Λονδίνου, όπως η Κύπρος και οι υπόλοιποι δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί.

Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση για λογαριασμό της εταιρείας Prenetics που παρέχει διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού.

Στις ηλικίες 18-24 ετών το ποσοστό προθυμίας αυξάνεται στο 1/3 των ερωτηθέντων.

Η επόμενη αξιολόγηση των κατηγοριών επικινδυνότητας των διεθνών προορισμών αναμένεται στις 24 Ιουνίου, ώστε οι νέες λίστες να αρχίσουν να ισχύουν από τις 28 του μήνα.

Παρά τις πιέσεις της βρετανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ο Υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς δήλωσε την Τετάρτη ότι το μαζικό άνοιγμα των διεθνών ταξιδιών θα μπορούσε να «χαλάσει» την πρόοδο που έχει πετύχει το Ηνωμένο Βασίλειο έναντι του κορωνοϊού.

Όπως σημείωσε, η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να περιμένει τις άλλες χώρες να φτάσουν την πρόοδο του βρετανικού εμβολιαστικού προγράμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE