Σύγκρουση ασθενοφόρου με όχημα στη Λευκωσία – Ασθενής μεταφερόταν στο Νοσοκομείο

Σύγκρουση ασθενοφόρου με όχημα στη Λευκωσία – Ασθενής μεταφερόταν στο Νοσοκομείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε στις 13:20 την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο σταυροδρόμι των φώτων τροχαίας της Λεωφόρος Σταυρού στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ασθενοφόρο συγκρούστηκε με όχημα.

Στο ασθενοφόρο βρίσκεται ασθενής για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ το όχημα οδηγούσε ηλικιωμένος και επέβαιναν δύο ανήλικα παιδιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τραυματίας από την σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE