ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 26χρονος που καταζητείται για απόπειρα φόνου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 26χρονος που καταζητείται για απόπειρα φόνου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες και τα στοιχεία άνδρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 09 Ιουνίου, 2021, στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Πρόκειται για τον Yahya Mokayes, ημερομηνία γέννησης 01/10/1994, από τη Συρία, κάτοικος Κύπρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος καταζητούμενος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον 35χρονου, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο σώμα. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή Πάνω Πολεμιδιών, στη Λεμεσό.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού φέρει σοβαρό τραύμα στον πνεύμονα. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE